Riolering aanleggen zonder graven?

Riolering aanleggen zonder graven

Het riool van een woonhuis of bedrijf wordt deels onder het gebouw en deels in de tuin aangelegd. De leidingen worden gelegd in sleuven, die uitgegraven moeten worden. Soms kan er niet gegraven worden en kan er via horizontale boringen plaats gemaakt worden voor de rioolleidingen. Laat uw buizen plaatsen zonder te graven of de binnenvloer open te breken. Met geavanceerde machines wordt er horizontaal door de grond geboord en kunnen wij de rioolleidingen keurig plaatsen zonder enig graafwerk.

Riolering aanleggen zonder graven

Kostenbesparend en efficiënt

Met behulp van een boormachine kunnen wij u kosten besparen. Er worden geen graafmachines ingehuurd en u heeft geen kosten aan het herstellen van de opengebroken vloer. Wij proberen op elke manier mogelijk kosten te besparen en doen er alles aan het werk vlot te laten verlopen, zodat u binnen korte tijd zorgeloos gebruik kunt maken van de toestellen aangesloten op het rioleringsnet.

Bekwaam personeel tot uw dienst

In ons bedrijf zorgen wij regelmatig voor trainingen die de bekwaamheid van onze personeelsleden steeds vergroot. Zij zijn up-to-date van recente ontwikkelingen van de techniek en methodes in de aanleg, reparatie en onderhoud van rioleringen en passen dat toe om u als maar een betere en snellere dienst te bezorgen.

Uw satisfactie is onze prioriteit

Ons bedrijf, het personeel en bestuur staan voor u klaar in alles wat u nodig heeft met betrekking tot uw riolering. Wij zijn professioneel in het vak en beschikken over de kennis die nodig is om uw riool perfect te plaatsen en aan te sluiten op het riool van de straat. Bij al onze reparaties krijgt u een maand garantie op de verrichtte werkzaamheden en voor het ontstoppen van uw riool kunt u ons 24 uur bereiken, zeven dagen in de week.

Bel: 06-28791793