Nieuw riool aanleggen?

Nieuw riool aanleggen

Bij de aanleg van een nieuw rioleringssysteem moet er gelet worden op enkele zaken die u het liefst door een professioneel bedrijf laat nakijken. De riolering moet voldoen aan de regels die binnen de gemeente gelden en moet volgens internationale standaarden worden aangelegd. Deze zaken zijn ons uitermate bekend en dat stelt ons in staat u steeds een uitstekende dienst te verlenen.

Nieuw riool aanleggen

Rioleringssysteem voor uw woning of bedrijf

Het plaatsen van een riolering doen wij voor woonhuizen alsook bedrijfspanden. Wij zorgen voor de complete afwatering van uw pand en zorgen dat alles dat daar bij komt kijken professioneel wordt aangepakt en afgehandeld. Bij ons kunt u verzekerd zijn van een riolering die duurzaam is en heel lang zal meegaan. U mag u geen zorgen maken over de kwaliteit van uw riolering.

Onderhoud, vervanging en reparatie

Door de jaren heen kunt u tegen problemen aanlopen met de riolering. Er kan een verstopping plaatsvinden of er kunnen lekkages ontstaan in de buizen. Dat laat u uiteraard gauw repareren en ook dan staan wij voor u klaar met ons deskundig team, dat zich wekelijks met tientallen meldingen van verstoppingen of lekkages bezighoudt, in zowel ondergrondse als bovengrondse rioleringsbuizen.

PVC, gres, beton

Wij werken uitsluitend met materiaal dat ons bekend is en waar wij de waarde van kennen. Wij kunnen advies geven op een reeds opgezet ontwateringsplan en dat met u aanpassen op eventueel over het hoofd geziene zaken. De samenstelling van de grond speelt een belangrijke rol bij de aanleg van het rioolsysteem. Met ons deskundig team bent u verzekerd van een goede beoordeling van de omgeving en dus ook een duurzaam en efficiënte afwatering van uw pand.

Wat kunt u verwachten van ons?

– Professionele begeleiding

– Expert advies

– Duurzaamheid

– Deskundigheid

Voor contact kunt u bellen

Via het onderstaand nummer komt u in contact met ons kantoor. De telefoniste staat u graag te woord, dus wacht niet langer! Bel ons nu voor meer informatie of voor een afspraak.

Bel: 06-28791793