Riool aanleggen kosten?

Riool aanleggen kosten

Een nieuwe riolering aanleggen gaat veelal gepaard met graven in uw tuin. Er zal een buis op zekere diepte worden aangelegd, die naar de algemene riolering op straat loopt, om uw afval en regenwater verder te vervoeren. Er zal in totaal een tiental meter aan buizen worden geplaatst voor de riolering en daarnaast nog een septische put. De kosten van de benodigdheden en werkzaamheden voor uw riolering kunnen snel heel hoog komen te staan.

Riool aanleggen kosten

Waar voor uw geld

Met het inhuren van een professioneel bedrijf, krijgt u garantie op een goed gelegde riolering en heeft u op de lange termijn minder uitgaven ontstaan uit een slecht en onprofessioneel gelegde riolering. Het meest voorkomend probleem met een riool is dat die verstopt raakt. Dit kan komen door uw eigen nonchalant gebruik van de afvoer, maar ook door buizen die zijn gaan hangen wegens een slechte aanlegging, of foute koppelingen in het systeem, die het afvoeren van uw afvalwater verhinderen. Ons bedrijf kan uw riool professioneel en met de grootste zorg aanleggen. Wij zien onze klanten graag terug, maar dan niet voor problemen ontstaan uit een slechte aanlegging van het systeem.

Beginnende problemen herkennen

Als het water van uw wasbak of bad ineens niet zo vlot wegloopt, of als de wc niet goed doorspoelt, kan het duiden op een beginnende verstopping. Met een camera-inspectie kunnen wij nagaan waar het probleem ligt en het voor u oplossen, voor het probleem groter wordt. Een huis of bedrijf met een oudere riolering kan op den duur problemen gaan geven en ook dan kunnen we met de camera-inspectie nagaan als het probleem te verhelpen valt door reparatie of als er eerder een vervanging nodig is.

Wij zijn 24/7 tot uw dienst

Het is niet fijn als u door een verstopping geen gebruik kan maken van uw toestellen zoals uw bad, wc en wasbak. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uren op een dag bereikbaar voor het ontstoppen van uw riolering. Wij staan klaar voor een gesprek met u, dus bel ons gauw voor een afspraak.

Bel: 06-28791793