Riool aanleggen diepte?

Riool aanleggen diepte

De buizen van het riool worden op een zekere diepte aangelegd. Er wordt voor gezorgd dat de buizen beneden de vorstgrens komen te liggen en dat er genoeg afschot in de leiding zit om een perfecte doorstroom van water te creëren. Het mag niet te snel en ook niet te langzaam stromen, want dan blijven er vuilresten achter, die uiteindelijk een verstopping veroorzaken. Een correct afschot wordt zorgvuldig gemeten en wij doen dat al jaren heel succesvol.

Riool aanleggen diepte

Ontluchten van het riool

Het riool moet voorzien zijn van een ontluchtingspijp waaruit er lucht kan ontsnappen. Deze pijp geleid de rioollucht lucht naar buiten, zodat u binnenshuis geen problemen krijgt met stank uit het riool. De pijp moet op de juiste manier worden aangesloten om effectief te zijn. Als u last heeft van geur ontsnapping binnenshuis, moet u zorgen dat dit snel wordt opgelost om ergere problemen te voorkomen.

Ontstoppingsservice

Ons bedrijf levert 24/7 ontstoppingsdiensten aan door heel Nederland. Wilt u dat wij ook bij u professioneel de afvoer ontstoppen? Bel dan gauw met ons kantoor en wij maken een afspraak om bij u langs te komen. Wij ontstoppen snel en effectief uw afvoer zonder het gebruik van schadelijke middelen en gereedschappen. Een verstopping van de afvoer is niet fijn, dus bel ons gauw, de telefoniste staat klaar.

Riool onderhouden

Het regulier onderhouden van uw riolering draagt redelijk bij aan de duurzaamheid van het systeem. De buizen, putten en pompen moeten eens in de zoveel tijd worden schoongemaakt om een soepele afvoer van uw afvalwater te behouden. Doet u dat niet, dan heeft u sneller kans op lekkages en verstoppingen en moet u er meer aan uitgeven voor het herstel. Zeker als u een verouderd systeem heeft, is het onderhouden aangeraden.

Wij zijn tot uw dienst

Voor alles dat met uw riool te maken heeft, staan wij voor u klaar. U kunt ons per mail of telefonisch contacten. U bent van harte welkom.

Bel: 06-28791793