Riolering aanleggen gemeente?

Riolering aanleggen gemeente

Wist u dat u volledig verantwoordelijk bent voor de riolering van uw eigen woning? Uw riool transporteert al het afval en regenwater van uw pand door een stelsel van buizen naar de straat toe, waarna het bij de gemeente ligt dit verder te geleiden naar een zuiveringsinstallatie. Het aanleggen van een gescheiden riolering wordt steeds meer geprefereerd, waarbij het regenwater apart wordt afgevoerd van uw afvalwater. Deze scheiding moet correct geschieden en moet eerst worden gekeurd voor er gebruik kan worden gemaakt van het riool.

Riolering aanleggen gemeente

Zorg voor uw rioleringssysteem

Als er problemen ontstaan met de riolering van uw huis, kan het naast het ontstaan van een onprettige situatie (vervelende geuren, geen gebruik kunnen maken van uw toestellen), ook nog veel geld kosten aan reparaties. Wij adviseren u om met grote zorg om te gaan met uw riolering. Gooi geen vet en etensresten in uw afvoer en spoel geen materialen door de wc die niet daarvoor bestemd zijn. Laat uw riool nakijken als u merkt dat het water niet meer vlot doorstroomt en laat uw buizen en putten tijdig reinigen.

Wij overtreffen uw verwachtingen

Ons bedrijf krijgt wekelijks tientallen meldingen van verstopte riolen, kapotte buizen of systemen die gereinigd moeten worden. Bij elke melding analyseert ons team op deskundige wijze het probleem en wordt de klant daar in een mum van tijd aan verholpen. U heeft te maken met deskundige vakmensen, die jarenlang in de branche zitten en over alle kennis beschikken dat is vereist voor een succesvol verloop van de werkzaamheden.

Welke diensten leveren wij?

Bij ons bent u terecht voor

– het onderhouden en reinigen van uw riool

– het repareren en renoveren van uw riool

– het aanleggen van uw riool bij het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijf

– het ontstoppen van uw riool

– het inspecteren van uw riool met de riool-camera

Laat ons vandaag nog telefonisch of per mail weten wat wij voor u kunnen doen!

Bel: 06-28791793