Riolering aanleggen diameter?

Riolering aanleggen diameter

Het aanleggen van een riolering brengt veel denkwerk met zich mee. Men moet een correcte aansluiting maken van de toestellen op de hoofdleiding en ervoor zorgen dat de diameter van de leiding groot genoeg is om al het water aan te kunnen. Deze mag echter niet te groot zijn, anders kan het afvalwater niet goed genoeg wegstromen. Er kunnen vaste deeltjes achterblijven, die op den duur voor problemen in uw riool kunnen zorgen. Zijn de buizen te klein, dan heeft u sneller kans op een verstopping en is het schoonmaken van de buis een bijna onmogelijke taak.

Riolering aanleggen diameter

Aansluiten van uw riolering

Voordat uw privé-riolering wordt aangesloten op de openbare riolering en voordat u het kunt gebruiken, moet deze worden goedgekeurd. U moet van de gemeente een vergunning krijgen voor de aansluiting op de openbare riolering. Er zal worden nagegaan als uw aansluitingen correct zijn gemaakt en als het apart afvoeren van afval en regenwater correct verloopt. Het laten keuren duurt meestal een uur of drie. De kosten voor de vergunning en de werkzaamheden bij het aansluiten zijn voor uw rekening. U krijgt van de gemeente een offerte en een afrekening toegestuurd.

Wat kunnen wij allemaal voor u doen?

Ons bedrijf bevindt zich langer dan tien jaar in de rioleringsbranche en met elk bijkomend jaar, groeit het aantal klanten waar wij onze dienst aan leveren. Voor uiterst tevredenheid met het resultaat van de werkzaamheden aan uw riool bent u bij ons terecht. Wij kunnen voor u:

– de riolering aanleggen

– de riolering aanpassen bij verbouwing

– de riolering reinigen, repareren en ontstoppen

U krijgt bij ons altijd een top service en wij zorgen voor een duurzame aanleg of aanpassing van uw riolering en gebruiken bij het reinigen, repareren en ontstoppen modern en geavanceerd apparatuur, dat ons helpt bij het snel oplossen van de problemen met uw riolering.

Bel: 06-28791793