Riolering aanleggen toilet?

Riolering aanleggen toilet

Het komt voor dat bij het kopen van een huis, u wilt gaan verbouwen om de woning exact te hebben zoals u dat wilt. De keuken wasbak verplaatsen of de badkamer ergens anders neerzetten gaan gepaard met het verbouwen van uw riool. De afvoerbuizen van het verplaatste bad, toilet en de wasbakken moet feilloos aansluiten op het bestaande rioleringssysteem om al dat afvalwater te kunnen afvoeren naar de straatriolering.

Riolering aanleggen toilet

Onderzoek, plannen en uitvoeren

Ons team doet, voor het “echte” werk begint, eerst grondig onderzoek naar de te hanteren werkwijze. Er wordt een uitgebreide planning gemaakt, die het team als richtlijn gebruikt bij de werkzaamheden aan uw riolering. Met het plan hebben wij een duidelijk overzicht van alle zaken die aangepakt moeten worden en mede wegens het gedane onderzoek zijn de risico’s bij de werkzaamheden zeer beperkt.

Lang leve uw riolering

Wij leggen de riolering bij u aan met duurzaam materiaal, die heel lang zal meegaan. De levensduur van uw riolering ligt echter niet alleen aan het materiaal daarvan, maar ook aan uw dagelijkse omgang met het systeem. Het goed onderhouden zorgt ervoor dat uw systeem schoon blijft en dat zorgt voor minder problemen, minder kosten en een riolering die lang mee zal gaan.

Verstoppingen professioneel aangepakt

Het ontstoppen van een riool, kan aan de hand van de locatie van de verstopping, een hele taak zijn. Als de verstopping bij het toilet ligt, is dat ook nog een heel smerige taak. Wij zijn volledig voorzien van alle benodigdheden om deze taak keurig voor u uit te voeren en uw afvoer weer netjes op gang te krijgen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken voor het ontstoppen van uw riool.

U kunt op ons rekenen

Bel naar ons kantoor en maak vandaag een afspraak voor de professionele aanpak van uw riolering.

Bel: 06-28791793