Riool aanleggen tips?

Riool aanleggen tips

U kunt het internet doorzoeken naar tips en trucks en een waslijst aan informatie vinden voor het aanleggen van uw riool. U kunt informatie vinden over het te gebruiken type en de dikte van uw buizen, de nodige koppelingsstukken en de verschillende typen rioleringssystemen. Informatie zult u niet tekort komen als u op het internet zoekt. Met deze informatie wordt het echter aangeraden niet zelf aan uw riolering te klussen, maar dat over te laten aan een bedrijf die ervaring heeft in het vak.

Riool aanleggen tips

Riool ontstoppen

Ook bij een verstopping kunt u zelf aan de slag met een plomper of met chemische middelen. Een verstopping van de wc die zichtbaar is, kan worden verwijderd met de hand. Zorg er wel voor dat u handschoenen aandoet. Als het iets dieper zit, kunt u gebruik maken van een gereedschap, zoals een losgemaakte metalen kleerhanger. U kunt met het uiteinde daarvan in de wc pot peuteren en de verstopping zo proberen te verhelpen. Hou er altijd rekening mee dat de wc pot kan overstromen en voor een ranzige troep kan zorgen op de vloer rond uw wc en denk bij het gebruik van chemische middelen eraan dat die schadelijk zijn voor het milieu en ook uw rioleringssysteem kunnen aantasten.

Bel ons voor een hardnekkige verstopping

Heeft u zelf al geprobeerd uw afvoer of wc te ontstoppen en is dat u niet gelukt? Is de verstopping veel dieper in de buis en kunt u er niet bijkomen? Wij zijn de hele week bereikbaar, 24 uur in een dag, voor het ontstoppen van uw riool. Wij hebben het in korte tijd verholpen en u kunt gauw weer normaal gebruik maken van uw afvoer of wc.

Ons advies

Schakel altijd een professioneel bedrijf in voor het werk aan uw riool. Zelf eraan klussen kan voor beschadiging zorgen en dan bent u verder van huis en heeft u onnodige kosten gemaakt. Wij zijn ervaren, professioneel en kennen het vak door en door. Bel ons en laat weten waar wij mee kunnen helpen.

Bel: 06-28791793