Nieuwe riolering aanleggen kosten?

Nieuwe riolering aanleggen kosten

De kosten voor het plaatsen van een nieuwe riolering of het renoveren van een oud rioleringssysteem kunnen aardig oplopen. Ons bedrijf werkt samen met u, door extensief plannen, onnodige kosten te vermijden en beperkt het aantal arbeidsuren door het gebruik van modern apparatuur.

Nieuwe riolering aanleggen kosten

Uw tijd is kostbaar en dat weten wij

Heeft u een verstopping in uw leiding? Wij weten dat snel en makkelijk op te lossen met behulp van de riolerings camera. Met het bekijken van beelden aan de binnenkant van uw buizen, kunnen wij efficiënt de verstopping lokaliseren en verhelpen. De riolerings camera, zoals de rest van ons apparatuur, is uiterst modern en geavanceerd en bespaart zowel u als ons tijd en geld. Wilt u een verstopping voorkomen? Dan kunnen wij uw buizen makkelijk reinigen en ophopingen van vet en vuil verwijderen, alvorens die leiden tot een verstopping. Met regelmatig reinigen van de buizen blijft uw systeem schoon en is het minder snel aan vervanging toe.

Wij hebben een ervaren en professioneel team

Voor al uw rioleringswerkzaamheden, van het aanleggen tot aan reparaties toe, staat ons team voor u klaar. Wij werken snel en professioneel aan uw riolering om die zo snel als mogelijk in orde te hebben. Er wordt met oersterke buizen van topkwaliteit gewerkt bij de aanleg, vervanging en reparatie.

Wat doen wij bij een kapotte riool?

– Ons team bekijkt de riolering onder en rondom uw huis

– Het defect wordt gelokaliseerd

– Een plan van aanpak wordt samen met u opgesteld

– Het team gaat na als er eventueel kosten kunnen worden bespaard

– Het reparatieplan komt in actie

– U krijgt een maand garantie op onze werkzaamheden

De klant is koning

Een goed getraind klantenservice team staat u te woord voor al uw vragen en is 24 uur per dag, 7 dagen in week bereikbaar voor het aanhoren van uw rioleringsproblemen. Bel ons vandaag en maak een afspraak om uw riolering spoedig weer in orde te hebben!

Bel: 06-28791793