Riool aanleggen tuin?

Riool aanleggen tuin

Bij ons bent u terecht voor het professioneel laten aanleggen van uw riool. Het rioleringssysteem van uw huis of bedrijfspand loopt onder het gebouw en gedeeltelijk door de tuin. De leidingen van uw riolering lopen onder uw huis, in de kruipruimte of door de vloer en door de grond van uw tuin  om het afvalwater vanuit uw keuken, wasmachine en sanitaire toestellen te transporteren naar de straatriolering. In uw tuin zal een sleuf gegraven moeten worden zodat de buis onder de vorstgrens ligt. De diepte hiervan is meestal gesteld op 80 cm.

Riool aanleggen tuin

Buizen voor het aanleggen

Een goed aangelegde riolering zal wat kosten. U gebruikt uiteraard stevige buizen van topkwaliteit en de beste hulpstukken die te verkrijgen zijn. In een zwakke buis kan bij het minste gering een breuk ontstaan. Mocht u in de toekomst in de tuin graven voor andere werkzaamheden, kan er een vieze situatie ontstaan als zo een buis wordt geraakt en die openbreekt. Een stevige buis gaat ook minder snel hangen als er een verzakking plaatsvindt in de grond waar die in zit. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft om de duurzaamheid van uw riolering te waarborgen.

Elke aansluiting telt

De afvoeren van uw toestellen behoren keurig op het riool te worden aangesloten. Voor een goede aansluiting zijn goede aansluitstukken nodig, die het samenkomen met de hoofdleiding probleemloos helpt verlopen. De samenkomingspunten van de afvoeren moeten strategisch worden geplaatst, zodat er geen situatie ontstaat van een te grote hoeveelheid te vervoeren afvalwater in een buis. Dit kan een oorzaak zijn van verstoppingen, dus daar moet erg zorgvuldig mee worden omgegaan.

Over onze medewerkers

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers voldoende zijn opgeleid in hun werk. Er worden regelmatig trainingen bij ons verzorgd en ons personeel is 100% gemotiveerd. Dit zult u merken aan de professionele wijze waar u op behandeld wordt.

Over ons bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 te bereiken voor ontstoppingswerkzaamheden aan het riool en zullen zo snel als mogelijk reageren als wij van u een mail ontvangen. Maak gauw uw afspraak met één van onze deskundige medewerkers!

Bel: 06-28791793