Riool aanleggen wc?

Riool aanleggen wc

Op de wc zitten kan een fijn gevoel zijn. Veel Nederlanders pakken er een boekje bij, en tegenwoordig ook de smartphone. Het is een kleine ruimte waar je alleen kunt zijn en kunt genieten van wat rust en ontspanning. De lucht moet er dus schoon en fris zijn en vrij van nare luchtjes uit de wc. Lucht die uit uw wc ontsnapt is lucht uit het riool en kan dus erg vies ruiken. Rioolgeur in huis kan het gevolg zijn van een slechte ontluchting van het riool en kan worden voorkomen door een correct geplaatste ontluchtingspijp in het systeem.

Riool aanleggen wc

Wc riool ontstoppen

Het kan voorkomen dat uw wc afvoer verstopt raakt en dat u moeite krijgt bij het doorspoelen. Heeft u zelf zonder succes geprobeerd de wc te ontstoppen en bent u het gedoe allemaal zat? Maak een afspraak met ons, wij komen langs en ontstoppen uw wc snel en professioneel. Wij zijn ervaren in ons werk en bieden onze diensten 24/7 aan. Voor het ontstoppen van de afvoeren in en rond uw huis, zijn wij uw nummer 1 oplossing. Wij zijn deskundig, snel en betrouwbaar.

Riool reinigen

Om een verstopping te verhelpen, wordt de afvoer gereinigd en de buizen ontdaan van aangekoekt afval. U kunt ter preventie nu en dan uw riolering laten reinigen om het aankoeken te voorkomen. Uw leidingen blijven gegarandeerd schoon en de levensduur van het stelsel wordt aanzienlijk verlengd. Bij ons bent u terecht voor een complete onderhoudsbeurt van uw riolering, inclusief een grondige reiniging van uw buizen, putten, pompen en roosters.

Over ons

Wij bestaan langer dan tien jaar, beschikken over uiterst bekwaam personeel en modern gereedschap. Wij voorzien in het efficiënt en veilig afvoeren van afval- en hemelwater vanuit uw pand naar het openbaar rioleringsnet. Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar en u krijgt bij ons de beste klantenservice.

Bel: 06-28791793