Riool aanleggen badkamer?

Riool aanleggen badkamer

De toestellen van uw badkamer worden aangesloten op het rioleringsnet van uw woning. De afvoer van uw wastafel, douche, bad en wc is via buizen van verschillende diameters en lengtes aangesloten op het riool. Het heel systeem zorgt voor het veilig en keurig wegstromen van het afvalwater vanuit uw pand naar de straat.

Riool aanleggen badkamer

Riool aanleggen keuken

Ook vanuit de keuken zal er een leiding worden aangesloten op het rioleringsnet. De afvoer van uw aanrecht is het meest vatbaar voor verstoppingen vanwege vet en etensresten die daar terechtkomen en het is dus van belang dat de afvoerbuizen correct worden geïnstalleerd om problemen te voorkomen.

Laten wij u helpen

Het deskundig laten aanleggen van uw toestellen is een PRE en juist daarvoor zijn wij tot uw dienst. Aan ons heeft u een ervaren en deskundig team, dat het aanleggen van de riolering op professionele wijze aanpakt. Ons is bekend welke problemen zich kunnen voordoen bij een incorrect aangelegd riool en dat willen wij u allemaal besparen. Stelt u zich eens voor, dat u na een lange dag thuiskomt en een heerlijk bad wilt nemen, maar u wordt onaangenaam verrast door een natte badkamervloer, doordat water vanuit uw wc naar boven is gekomen en is overgelopen. Het ruikt onfris in huis en u kunt de badkamer niet gebruiken! Dat klinkt wel een nachtmerrie!

Waar wij rekening mee houden

Het komt al te vaak voor dat men problemen krijgt met het riool door kleine dingen die al te makkelijk voorkomen kunnen worden. Wij houden rekening met risicofactoren zoals grote bomen, die met de wortels uw buizen schade kunnen toebrengen of een zachte grond, die kan zorgen voor een verzakking in uw leiding en een verstopping doet ontstaan.

Uw verantwoordelijkheid

U kunt zelf ook problemen ontwijken door correct gebruik te maken van uw riool en geen troep door uw afval te gooien dat er niet thuishoort. Chemische stoffen en het verkeerd gebruiken van een ontstopper kunnen ook schade toebrengen aan uw buizen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden zelf voor uw riool te zorgen. Bel gauw naar ons kantoor bij u in de buurt, wij staan voor u klaar.

Bel: 06-28791793