Riool aanleggen prijs?

Riool aanleggen prijs

Een riool aanleggen zal altijd een andere prijs hebben. Er zal een berekening worden gemaakt van de totale lengte van de buizen en het aantal hulp- en koppelingsstukken die nodig zullen zijn. Er zal gekeken worden naar het type systeem dat uw gemeente hanteert voor het afvoeren van uw rioolwater en als u het regenwater en afvalwater gescheiden moet houden. De type buizen die gebruikt worden bij u, zijn afhankelijk van de samenstelling van de grond en het afvalwater dat u afvoert. Deze buizen verschillen ook in prijs en zijn beschikbaar in kunstmateriaal en in sterker materiaal.

Riool aanleggen prijs

Vervangen van een oud systeem

Gebouwen die wat ouder zijn, hebben ook een oudere riolering en die kan aan vervanging of renovatie toe zijn. Bij een verouderd rioleringssysteem kunnen er breuken en lekkages ontstaan, die veel onkosten met zich kunnen meebrengen. Het is daarom beter om die problemen te voorkomen, door tijdig uw oude riolering te laten inspecteren op behoefte aan vervanging of renovatie. Bel ons op als u een oudere woning of bedrijfspand heeft en u de staat van uw riolering wilt laten controleren. Wij voeren de inspectie uit met de riool-camera en kunnen u snel een offerte aanbieden bij behoefte aan reparaties, vervanging of renovatie.

Professioneel en betrouwbaar

Uw riolering wordt door ons heel professioneel aangelegd. U krijgt een betrouwbaar systeem voor het afvoeren van uw afval en regenwater vanuit uw pand naar de straat. Wij controleren de omgeving op risico factoren zoals grote bomen, die met hun wortels uw buizen kunnen doorboren en een zachte grond, die voor verzakking van uw buizen kan zorgen. Onze ervaren medewerkers zijn in staat uw riolering professioneel aan te leggen en het ontstaan van problemen te minimaliseren door een goede analyze van uw omgeving.

Snelle service

Bij ons bent u verzekerd van een snelle service. Contacteer ons gauw en ontdek de voordelen die wij te bieden hebben.

Bel: 06-28791793