Riolering aanleggen diepte?

Riolering aanleggen diepte

Er zijn verschillende manieren waarop een nieuwe riolering kan worden aangelegd. Het meest gebruikelijke wordt in elkaar gezet zodat het water op een natuurlijke wijze kan wegstromen naar de straatriolering. De buizen worden in een hellende positie gelegd waardoor het water met de natuurlijke zwaartekracht mee stroomt naar buiten.

Een nadeel hiervan is dat de buizen op zodanige diepte moeten liggen dat de helling effectief genoeg is om het water af te voeren. Deze methode is het goedkoopste alternatief voor het plaatsen van de riolering. Bij het aanleggen van uw riolering gaat ons professioneel team na hoe diep uw leidingen moeten liggen en als dat wel haalbaar is in de grond waar er aangelegd wordt. Heeft het team moeilijkheden met het behalen van deze diepte, bestaat er altijd nog de mogelijkheid een pomp aan te sluiten, die het water door de leidingen kan pompen. Deze methode is wat duurder in plaatsen en onderhoud, maar wel een goede oplossing waar diep graven geen optie is.

Riolering aanleggen diepte

Extensief plannen voorkomt oponthoud en bespaart u geld

Met ons professioneel team worden de mogelijkheden bekeken die voor u het gunstigst zijn bij het plaatsen van uw riolering. Wij stellen samen het plan op, zodat het team vlot aan het werk kan en zodat het maken van onvoorziene kosten kan worden voorkomen. U ondervindt enorme voordeel bij het aanleggen van een nieuwe riolering als wij dat voor u doen. U geniet van een ervaren en professioneel team, dat samen met ons bekwaam klantenservice personeel al uw riolering zorgen uit handen neemt.

Laat uw riolering door ons aanleggen, renoveren of onderhouden

U kunt ons bereiken via het onderstaand telefoonnummer met al uw vragen over onze diensten als het gaat om de riolering van een nieuwe woning, het verplaatsen van uw leidingen bij verbouwingswerkzaamheden en bij het onderhouden van de bestaande riolering. Voor ontstoppingsdiensten zijn wij 24 uur, 7 dagen in de week te contacten.

Bel: 06-28791793