Riool aanleggen toilet?

Riool aanleggen toilet

Bij het doorspoelen van de wc, komt het afvalwater in uw riool terecht. De riolering onder uw huis bestaat uit een stelsel van buizen met bochten en kruisingen. Het onderhoud van dit stelsel is belangrijk als u problemen, zoals verstoppingen, wilt voorkomen. Problemen met uw riolering worden ook voorkomen door deze professioneel aan te laten leggen en daar hebben wij het juiste team voor.

Riool aanleggen toilet

Het juiste team met het juiste tuig

Onze teams bestaan uit ervaren medewerkers, die met geavanceerd gereedschap komen werken aan uw riolering. Wij leggen uw riool met zorg en precisie aan, en doen elke klus aan de riolering snel en deskundig. Wij leveren altijd een top resultaat. U kunt volledig uw vertrouwen in ons leggen en mag van ons een uitstekende service verwachten.

Keuring van uw riolering

Als u de riolering van een nieuwbouw of verbouwde woning wilt aansluiten op de straatriolering, zal dat eerst gekeurd moeten worden. Indien geëist, zal er een gescheiden afvoer van regen en afvalwater moeten worden geïnstalleerd bij u. Deze scheiding moet volgens wettelijke regels worden aangelegd zodat het waterzuiveringsprocess van de gemeente veilig kan verlopen.

Wat doet u bij een afgekeurd rioleringssysteem?

Als uw systeem niet voldoet aan de gestelde eisen, zal het worden afgekeurd. In dat geval zal er een aanpassing moeten plaatsvinden alvorens u gebruik kunt gaan maken van uw riolering. Dit kost extra tijd en geld en daar wilt u liever voor uitwijken. Voor een goede aanleg van uw riolering, haalt u er een ervaren en professioneel bedrijf bij. Zo bent u er verzekerd van dat uw riolering zal worden goedgekeurd.

Het compleet antwoord op uw vraag

Ons bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van de riolering van uw nieuwbouw woning, het verplaatsen van uw buizen bij verbouwingen, het reinigen, repareren en onderhouden van uw systeem. Kortom, wij zijn het antwoord op al uw riolering vraagstukken. Wij zijn te bereiken op onderstaand telefoonnummer en staan klaar om u van dienst te zijn.

Bel: 06-28791793