Riolering aanleggen ontluchting?

Riolering aanleggen ontluchting

Er kunnen grote problemen ontstaan met uw riolering door een slechte ontluchting. In de leidingen van uw riool kan er lucht komen te zitten en die moet een uitweg hebben. Als de lucht niet buitenshuis, via een ontluchtingspijp kan wegkomen, zal dat bij u binnen een uitweg vinden. U kunt last krijgen van omhoogkomend water in uw wasbak of wc en dat kan ook nog een vieze geur hebben.

Riolering aanleggen ontluchting

Het installeren van een ontluchtingspijp

De pijp die moet zorgen dat de lucht in uw rioolbuizen kan ontsnappen wordt aan de buitenkant van uw woning geplaatst. Meestal steekt het uit boven uw dak of aan de zijkant van de woning. U voorkomt problemen met stank in uw woning door een goed geïnstalleerde ontluchtingspijp. Een professioneel bedrijf zoals wij plaatst heel kundig de ontluchtingspijp van uw riolering op de juiste plek, zodat de lucht in uw buizen effectief kan ontsnappen en u geen last krijgt van vieze geuren in huis.

Voorkomen van geur ontsnapping binnenshuis

Het kan gebeuren dat bij zware regenval de straatriolering overvol raakt en gedeeltelijk terugstroomt naar uw woning. Hier komt er lucht mee in uw riolering en is een ontluchtingspijp de oplossing bij geur ontsnapping binnenshuis. Ook als er breuken of lekkages in uw buizen zijn, kan er geur ontsnappen. Dit kunt u voorkomen door op tijd uw riool te reinigen en te onderhouden. Ons bedrijf is de deskundige voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw riool.

De kwaliteit van uw rioleringssysteem

Bij de aanleg van een riool kan er verschillend materiaal gebruikt worden. Stevig en duurzame buizen hebben een dikkere wand en zijn van sterker materiaal gefabriceerd. Ze zijn iets duurder dan buizen van PVC of gres, maar een goed en duurzaam riool voor uw woning zal zeker wat kosten en wij kunnen u het beste advies geven daarbij.

Wij zijn beschikbaar

Stuur ons een mail of bel ons gauw via onderstaand nummer voor een afspraak. Wij zijn beschikbaar en staan volledig klaar voor u.

Bel: 06-28791793